Kengetari i njohur nje nga personazhet te njohur publik ka qendruar prane njerezve ne nevoje.

Ai ka ber nje apel per te gjithe.

“Kam ardhur të bëj apel për këtë fëmijë, për këtë burrë, për këtë grua, për këtë fëmijë që është duke fjetur. Shikoni çfarë kushtesh, shtëpia i është prishur prej tërmetit. Do e bëjmë me ndihmat e mia, do ja rregulloj shtëpinë. E mbaj premtimin tim. Ma keni këputur ”, thotë Stresi teksa shihet duke i dhënë familjes paratë që ka në xhep.

Te gjithe shqiptaret duhet te angazhohen dhe ndihmojne vellezerit e tyre.

video
https://youtu.be/bZXrAlJMH5A