Sportisti i njohur Malaga është duke luajtur përballë ekipit te Numancias, dhe pjesa e pare eshte mbyllur 0 me 0.

Te dy sportistet Keidi Bare dhe Armando Sadiku e kanë nisur ndeshjen që nga minuta e parë te ndeshjes, por ajo që është për t’u veçuar, është padyshim fillimi i takimit.

Por me e bukura e gjithë skuadra e Malagas ka dalë me fanellat e bardha me shrimin “Lutu për Shqipërinë” gjatë rreshtimit dhe dhënies së duarve me kundërshtarin, duke treguar një sensibilizim të jashtëzakonshëm me ngjarjen e ndodhur në vendin tonë.

Te vjen mire kur shikon solidarizim te madhe per Shqiperine qe ka me shume se kurre per ndihme.

Nje falenderim shkon per te gjithe.