Reshat Arbana, iu dha titulli “Nderi i Tropojës”.Si nje nga aktoret me te mire te skenes Shqiptare.

Ai ka ka festuar 60 vjetorin e hapjes se shkolles ne Tropoje dhe me pas ai ka recituar vargje kushtuar Shqiperise qe po humb cdo dite dhe qe cdo cep ne natyre po pritet dhe po rrenohet.

Ai shprehet se me vjen keq se si u katandis ashtu Valbona se si ai vend dhe lume i bukur u grabit nga disa pushtetar per te fituar disa para dhe ne fund atij i vjen keq se si Valbona shkoj ne kete derexhe.