Zjarrfikesit italian kane shume eksperience ku behet fjale ndodhi te tilla.

Por ata thone se ende ka shprese per per te mbijetuar ne duhet te presim dhe te punojme nuk i dihet vfare mund te gjejme.

Nuk duhet te dorezohemi ka ende shprese.

Në Akuila kemi shpëtuar njerëz që kishin 72 orë poshtë shtepive. Ne gjithmonë punojmë me qëllimin për të shpëtuar njerëz”,dhe do te vazhdojme ta bejme kete.

Ndaj ka ende shprese per njerezit qe ndodhen aty.Dhe shpresojme qe ti shpetojme.