Nje nga vajzat me te bukura te ekranit Shiqtar.I perket botes se spektaklit.

Ajo eshte nje nga kercyeset me te mira te spektaklit “dance whith me”

Por po ta shikoni me vemendje besoj se do ta njihni eshte Eliona Pitarka e cila nje nga vazjat e bukura te showbizit.

Ajo vazhdon rrugen drejt artit dhe spektakeleve.

Ne i urojme asaj gjithe te mirat.