Top Channel po fillon te luaj me njerezit.E gjithe zhurma qe behet per Renato Mekollin ka qen nje loje per shtimin e audiences.

Ja dhe statusi i plote.

Ndjesë për tërheqjen e vëmendjes tuaj, si dhe një falënderim të veçantë fansave jo vetëm të mij por edhe të “Hell’s Kitchen” që ju shqetësova me lajmin e sotëm… Mos u shqetësoni sepse unë do të vazhdoj të jem pjesë e këtij formati televiziv në Topchannel të cilin e kam sjell vetë dhe e dua shumë… tek secili nga ne ekziston një Djall… Hell’s Kitchen to be continued…

@alsi_sinanaj faleminderit shumë që ishe me ne

Djalli im i mirë @zefinahasani si thua? Të kthehemi në normalitet?

Kjo ishte e gjitha.