Sizmologu nga Universiteti i Helsinkit Toni Veikkolainen njofton se pjesa me e madhe e zhvendosjes se pllakave ka mbaruar tani jane pjeset e fundit dhe cdo gje po vjen drejt perfundimit dhe nuk ka vend per shqetesim.

Lekundjet jane ne Shqiperi Greqi dhe Bosnje por ne te dy keto shtete nuk ka pasur asnje demtim.

Por Shqiperia ka pasur problem me ndertimet e dobeta dhe te pa kualifikuara.

Ndaj nuk ka vend per shqesim sepse cdo gje ka mbaruar ajo qe ndodhi nuk perseritet.

Ndaj rrini te qete.