Missi i pare shqiptar Valbona Selimllari, kesaj radhe ka qene fjala me kyc e emisionit “Soiree” duke qe se flitej per Miset.

Por nje nga te ftuarit, Ardita Mullai qe ka qene prezantuese e njohur ne vitet ’90 zbuloi sipas te verteten se si e fitoi Selimllari missin.

Mullai kujtoi se ne ate kohe kur miss-i i pare u fitua nga Valbona Selimllari, kjo gje doli si nga hici pasi pritej qe ta fitonte Valbona Coba, qe kishte qare kur nuk e fitoi.

“Mbaj mend kur ka dalë missi asaj kohe, Valbona Selimllari e mori nga hiçi, nuk e prisja që do ta merrte. Unë kam pas në shkollë dhe e përqafoj. Por në atë kohë Valbona ishte shumë e tërhequr. Në momentin që Valbona e mori missi dhe mbaj mend që Valbona Çoba nuk e mori misin, dhe qau dhe u mërzit. Ishte koha që ti premtoje këtu, e premtoje andej, por vetëm dikush do ta merrte. Kanë pasur legjendën e gocave të bukura të Tiranës.”- u shpreh Mullai.
Marre nga shkodranews