Ky eshte objekti me i cuditshem ne shqiperi dhe me antipatik nje pallat i shtrenbet dhe nje arkitekture e shtrembet qe te cudit kur e shikon dhe se beson se kush ja ka dhene lejen ketij ndertuese te bej dicka te tille.

Pallati ishte i boshatisur dhe nuk banohet, të paktën kështu pohuan edhe disa qytetarë qe ndodhesin aty, banorë rreth kësaj zonë. Ai ka pësuar dëmtime, në disa kate, veçanërisht në ato të fundit, ku dallohet se një nga kollonat është shtrembëruar, përveç krisjeve që ka pësuar në katet e mëposhtme.

Për këtë arsye hotel Kamelia, është vënë në vemendje të ekspertëve. Gjatë momentit të xhirimeve hasi me një grup ekspertësh shqiptarë, të cilët po vëzhgonin zonën, për dëmet që mund të ketë shkaktuar tërmeti i së martës dhe pane se ky pallat nuk ka asnje lloj parametri ndertues.


Ekspertet pohuan se ndërtesa paraqet rrezik dhe duhet te rrenohetndaj pas konsultimit me ekspertët francezë, në ditët në vijim do të vendosin nëse Kamelias, do t’i vihet shiriti apo jo.

Shpresojme mos te kete ndonje histori te re kjo ndertese kaq e larte e ndertua ne rere.