Pasi qeveria shqiptare nuk beri asgje per Alvinin e vogel Italia ben levizjen e madhe.

“Të sjellim Alvinin e vogël në shtëpi”, kjo është axhenda që miratoi sot asambleja legjislative e Liguria për të sjellë në shtëpi Alvinin e vogël.

Ministria e Punëve të Jashtme Italiane po pergatit nuje plan pune per te marr Alvinin e vogel

Ministria po ben nje lidhje me ambasaden italiane ne Turqi per te ber cmos marjen e Alvinit.

Dhe i urojme bashkim te shpejt Alvinit me babain e tij.