Edhe pati shume humbje njerezish dhe rrezime banesash pas 26 Nentorit ka edhe lajme te bukura.

Lajmi i pare ishte per gruan nga Manza qe lindi vajzen e saj te nesermen e lekundjes sizmike.

Ndersa nje grua tjeter shqiptare, e strehuar ne Prizren ne muajin e nente te shtatezanise, e lindi atje djalin e saj.

Lajmin e mrekullueshem e ka dhene vet drejtori i SPP Afrim Avdiaj i cili ka treguar se ka lindur foshnja e pare , nje djale
durrsak

Familja e foshnjes strehohet ne kampin e Prizrenit.

Ndaj vetem falenderimet jane pak nese shohim kushtet dhe solidaritetin e krijuar nga te gjithe shqiptaret e Kosoves.