Pas ardhjes se dhjetorit vjen dhe dimri dhe pas dimrit fillojne reshjet e debores.Si gjithmon shqiptaret jane te dashurar me deboren sidomos femijet.

Por reshjet e para te debores kane zbardhur sot Dardhen dhe si gjithmon ai eshte nga fshtart kryesor ku bie debora dhe duhet te keni kujdes kur udhetoni dhe duhet ete keni makinen e sigurt per te shkuar atje.

Rreshjet kanë nisur që në orët e mbrëmjes dhe kanë vijuar përgjatë gjithë natës duke mbuluar të gjithë zonëm.

Ndërkaq, sinoptikanët kanë parashikuar ulje të temperaturave duke favorizuar kështu rreshjet e borës edhe në zona të tjera malore në Shqipëri.


video