Nje pallat ne Tirane eshte me 70 familje dhe sot eshte shpallur i pa banueshem.

Ekspertet i vendosin shiritin dhe 70 familje sot jane ne qiell te hapur.

Ndërkohë që banorët thonë që autoritet kanë thënë që do ti strehojnë në banesa sociale, por jo me veprime konkrete.

Banoret kane marr sendet dhe cdo gje qe kane pasur ne shpi per ti transferuar ne objekte te tjera.

Nje pjese e njerezve po flene ne makina.

Por nje pjese tjeter jane ne qiell te hapur.Se cdo behet me ta. 2020 eshte nje vit ndryshe per ta.