Si gjithmon shqiptaret i ka gjet belaja per pak dokumenta europiane.Jeta e tyre e veshtir ne shqiperi e ka bere qe ata te emigrojne jashte shqiperise.

Nje histori e bukur ka ndodhur ne gjermani ku vjerra dhe nusja kane mbetur shtatzen per te bere dokumentat.

Gazetarja e Aldo Morning Show transmeton se vjerra ishte ne moshe 38 vjec ajo eshte martuar shume here per te bere dokumentat por nuk ja ka arrit qellimit.

Ndaj kete here me mbetjen shtatzen ajo ka shanse per dokumenta.

Shikoni videon