Dita e sotme ishte ndryshe per popullin Shqiptar.Ne oren 4 te mengjesit ka ndodhur dhe lekundja e tokes.

Ne videon me poshte shikohet pallati qe lekundet si te ishte ne filmat e Holliwodit.

Por fatmiresisht pallati ka rezistuar duke u lekundur.

Video eshte filmuar ne Shkoze dhe nje drite e madhe ndricon qiellin.

Por nje lajme i mire vjen se lekundjet jane shuar dhe shpresojme te mos kete me lekundje.

Pamje të frikshme nga lëkundja e një pallati në Shkozë, një dritë e fuqishme ndriçon qiellin gjatë tërmetit apokaliptik on Vidnews.