Shqiperia ne ore 3e55 eshte lekundur dhe disa pallate kane levizur sikur te ishin lodra.

Që prej orës 4 deri më tani kanë ndodhur rreth 25 lekundje toke, ku të gjithë kanë qenë me fuqi me te ulet.

Por lekundjet do te vijne duke rene dhe me me pak fuqi qe keshtu nuk duhet te shqetesohemi.

Por nje video behet publike se si nje pallate ne Shengjin eshte lekundur si neper filma per me shume shikoni videon.