Shikoni keto dy vidjo se si 2 lokale ne Tirane kane filmuar me kamerat e sigurise lekundjet ne ato 30 sekonda te para dy diteve.

Dhe ta mendosh sa pak sekonda qe u duken te pafundme per ata qe humben jeten si pasoje e shembjes se banesave apo objekteve te tjere,=.

Ne vidjo duken qarte pamje nga lokali.

Ngrohesja dhe tendat tunden nga lekundja e madhe.

Edhe pse ne Tirane nuk pati viktima, kohezgjatja e lekundjes sizmike solli vetem pak deme material.

Fatmiresisht ne ambjentet e filmuar nuk pati persona aty pasi ka qene ora 04:50 e mengjesit te dates 26 nentor.

Por edhe ata qe kane qene ne shtepi me pas kane dale te gjithe ne rruge nga qe mmendonin se mos perseritej nje lekundje
me e forte.