Ishte nje nga filmat me te bukur ne kohen tone dhe filmi per here te pare eshte transmetuar ne 1969.

Aventura te bukura dhe Pipi eshte personazhi kryesor i filmit ku me fuqite e saj ajo ndeshkonte kedo.

Por vitet kane kaluar dhe shikoni se sa shume ka ndryshuar ajo dhe kane kaluar 51 vite pas ketij suksesi te madh

Nilsson është tashmë 60 vjeçe dhe jeton në Suedi.

Ajo vazhdon të mbetet një ndër emrat më të njohur dhe ndër aktoret më të dashura për publikun dhe pavarësisht roleve të tjera, të gjithë vazhdojnë ta identifikojnë me emrin “Pipi Çorapegjata”.