Alban Dudushi eshte nje baba shembullor dhe shume i perkushtuar per vajzen e tij dhe Kroi Art.

Por ai eshte me fat qe ka dhe nje nuse shume te mire qe eshte Bieta Sulo.Nje nga personazhet me te embel te Top Channel.

Por vajza e Albanit eshte rritur dhe shume bukuroshe

Ne i urojme jete te lumtur dhe te rritet me gjithe te mirat.