Nje nga Shqiptaret me te mire qe ka ndihmuar dhe ndihmon Shqiptaret.

Ai ka mbledhur nje shume te madhe pothuajse shumen me te madhe deri me sot.

6 milionë e 370 mijë euro jane mbledhur sipas tij këto para do të shkojnë për të rindërtuar Thumanën, një ndër zonat më të prekura nga tërmeti në 26 nëntor.

Por imami shpreson qe te arri shume 10 milon euro qe te ndihmoje sa me shume familje.