Nje nga ndihmat me te medha te dhena nga firmat dhe eshte bashkurar nje nga biznesmet me te medhenje Shqiptar.

Biznesmeni Shefqet Kastrati, eshte gjithmon bujar dhe njihet si njeri bujar.Ai thote: “Kur ndihmon një rob të Zotit në nevojë, duhet ta shohë veç ai Lart!”.

Ai ka dhene nje shume prej 1.5 milionë euro
dhe kjo eshte nje veper shume e mire.Dhe njerez te till i duhen vendin tone.

Nuk ka me bukur kur shikon vepra te tilla.
Zoti i shperblefte ate dhe te gjithe ata qe kontribojne per kete ceshtje.