Nje biznesmen i madh ka marre vemendjen e shume mediave te huaja me nje dhurate qe ka dhene per te gjithe stafin e tij.

Behet fjale per themeluesin dhe shefin ekzekutiv te kompanise Saint Jones Properties, i quajtur Edward St.Jons.

I lartpermenduri ka surpizuar te gjithe stafin e tij dhe i ka dhene 10 milion dollare si bonus per fundvit.

Stafi i kompanise ne total ka 198 persona dhe referuar bonusit secili nga punonjesit do te marri mesatarisht 50,000 dollare.

Ne varesi te llojit te pozicionit dhe performances secili do te marri nje dhurate te tille.

Kjo eshte publikuar si deklarate ne New York Post.