Shqiperia eshte vedni i cudirave disa dua te jetojne dhe disa dua te marrin mbase e kane zakon qe te marrin.

Nuk eshte cudi qe ka njere qe abuzojne me ndihmat dhe kjo u pa qe diten e pare e ardhjes se ndihmave.

Ndersa ne Thumame eshte filmuar nje polic duke marr ndihma dhe besoj se kete pune ai e ka bere pa lejen e koordinatoreve.Sic e kane zakon disa njerez e vetem duan te marrin gjerat qe nuk i perkasin.

Aq me teper kur behet fjale per nje shef komisariati.

Por Rama eshte shprehur se “Një shef komisariati që merr dy thasë me ndihma. Kjo është pa kufi. Ok ai do bëj lajm, por si ka mundësi”,

video