Leyla Moses-Ones e ngarkuara me punë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka ardhur në Tiranë.

Ajo ka pare demet qe jane ne Durres dhe UNCEF ka dhene ndihmen me nje grup inxhinieresh per te pare ndertesat a jane te banueshme apo jo.

SHBA dhe SPAK do te nisin hetimet per pasojat e pallateve te demtuara duke nisur nje hetim masiv.

Ne e mbështesim atë 100% dhe do të qëndrojmë pas çdo përpjekje për të mbështetur shtetin ligjor.

Ata biznesmen qe kane shkelur ligjet e ndertimit per te fituar sa me shume para do te marrin ate qe meritojne.

Jane gjithe ato pallate me cilesi shume te dobet ndaj errdhi koha qe ligji te veproj.