Moderatoja e zjarrte qe ofendoi kameramanet ne studjon e Apollon TV. Shprehet se nuk eshte e merzitur nga kjo histori.

Kjo histori e beri ate te famshme ne te gjithe bloget dhe lajmet.

Por pasi ndodhi kjo gje cdo gje u kthye ne normalitet.

Ajo ndihet e qete tani.

Nuk eshte ne natyren time qe te them gjera te tilla.

Une jame natyre shume serioze por ja qe gjera te tilla ndodhin.

As un e prisja qe te ndodhte ashtu por ja qe ndodhi.

Nje here ne jete njeriu gabon dhe cdo gje fillon dhe harroet.