Perseri lekundje sizmike ne Shqiperi.Nata e mbremshme rreth ores 2:18 e kishte epiqendren ne Shijak 6 km larg.

Lekundja ishte me magnitude 4,5 dhe u ndie edhe ne Tirane por shpresojme qe mos te ket pasur pasoja. Pervec kesaj lekundjeje, ka pasur gjate nates edhe lekundje te tjera te nje niveli te ulet.

Por nuk vend per tu shqetesuar sepse lekundjet sizmike do te vazhdojne te jene aktive dhe me nje magnitude te ulet deri sa ajo te qetesohet.