Songyl, Ejlyl dhe Xhemre duan disa bizhuteri dhe shkojne ne shtepin e ciftit per ti marre ato ne menyre te fshehur.

Por cifti ka ardhur ne shtepi papritur dhe vajzat ikin me vrap qe te mos i kapin.

Ejlyl dhe Xhemre arrijnë të shpëtojnë ndërsa Songyli kapet.

Ata thërrasin ekpertet e ligjit por nuk e denoncojnë Songylin kur mësojnë se ajo po përpiqej të shpëtonte shoqen e saj.

Meral zgjidhet nga juria për të përfaqësuar shkollën në konkursin e këndimit.

Ejlyl dhe Xhemre shpëtojnë Kaderin ndërsa Kemal është zhdukur. Kaderin e telefonon e ëma dhe i thotë se Kemal nuk do e shqetësojë më kurrë.

Mesude i duhet te mbaj familjen dhe i duhet qe te punoje me shume se kurre.

Çifti i pasur vendos ta falë Songylin dhe fton shoqet e saj në shtëpinë e tyre. Toprak fton për një darkë Feriden. Feride pranon se është e dashuruar.

Per me shume shikoni kete serial te bukur diten e hene.