Defne serisht do ti marri vendin Meralit dhe kjo shfaqet papritur duke hyre perseri.

Meral kendon nje kenge shume te bukur dhe duartrokitet pa mase nga publiku.

Kemal merr Kaderin dhe dergon ne nje shtepi te fshehur.

Kader shpeton rastesisht nga kjo ngjarje dhe Kemali iken.

Çifti i pasur që kërkojnë të birësojnë Songylin dhe ata jane shume te lumtur nga kjo ngjarje qe do te behen prinder.

Mesude habitet nga ato që dëgjon për vajzën e saj. Ejlyl paralajmëron Kaderin të mos ngatërrohet me Kemalin por ajo është e vendosur të gjejë të ëmën.

E ëma telefonon Kaderin dhe i thotë se nuk do takohen kurrë.

Songyli mërzitet pasi çifi që do e birësonin nuk e mbajtën fjalën.

Serkan përpiqet të afrohet sërish me Ejlylin dhe i kërkon falje.

Ejlyl i tregon Serkanit se Xhemre e pëlqen atë por Serkan nuk ka ndjenja ndaj Xhemres.

Songyl zihet me Gynejin. Kemal takohet me nënën e Kaderit dhe e kërcënon mos t’i afrohet më vajzës së saj. Defne lëndon veten e saj dhe ia hedh fajin Meralit.

Per me shume ndiqni serialin shume te bukur diten e hene per ngjarje dhe histori te reja dhe emocionuese.