Nje familje e pasur kërkon të birësojnë Songylin dhe ta marre ne shtepine e tij.

Ejlyl ndihmon Mesuden duke i cuar ushqim per ta ndihmuar.

Kader futet në telashe dhe nëna perpiqet qe ta shpetoje.

Serkan e mëson këtë dhe telefonon nene e tij dhe i tregon që edhe ai është përfshirë në këtë ngjarje.

Te gjitha vajzat e tjera bëhen xheloze për të.Dhe kjo gje nuk i pelqen aspak.

Ejlyl dhe Serkan dalin së bashku. Serkan i propozon Ejlylit të lidhen bashkë dhe ajo pranon.

Nazan urdhëron Defnen të mos përzihet më në çështjen e vajzave të jetimores.

Feride dhe Toprak ulen dhe hane nje dreke se bashku.

Por me pas ne tavolinën e tyre vjen një tortë me një propozim për martesë.

Feride i thotë po propozimit por në fakt gjithçka është një ngatërresë dhe torta kishte përfunduar në tavolinën e gabuar.

Por Feride nuk e priste kete gje dhe turperohet.