Kjo eshte nje nga fotot e bukura shkrepur sot ne Thumame.

2 pjestare te Forcave speciale te Kosoves dhe Serbise jane duke punuar bashk krah me krah per tu ardhur ne ndihme njerezve ne nevoje.

Kjo eshte nje foto me te klikuara te dites se sotme qe tregon se ne jemi njerez dhe duhet te bashkohemi ne raste te tilla per te shpetuar jete njerezish.

Mengjithe te dy vendet kane pasur probleme mes tyre.Ne kete rast ata kane qene bashke ne krye te detyres dhe humanizmit.