Ne emisionin Shqiptaret per Shqiptaret ne emisionin me te bukur dhe te vertet shqiptar Imami Elvis Naci ka ber nje deklarate kur thote se kam refuzuar 2 donacione nga shtetas serb.

Serbi dhuroi 100 mijë euro, Naçi: Nuk i pranova për gjakun e shqiptarëve në Kosovë

Elvis Naçi ka bërë një rrëfim në minutat e para të emisionit të sotëm “Shqiptarët për shqiptarët” në Neës24.

Ai tha se ka refuzuar dy donacione nga shtetas serbë.

Bëhet fjalë për një donacion para 26 nentorit për fondacionin “Firdeus” në shumën e 100 mijë eurove dhe një tjetër pas 26 nentorit pas lekundjeve sizmike, sërish nga një shtetas serb në shumë 5 mijë euro.Nuk kam dashur ti marr.

Unë nuk paragjykoj asnjë por sa herë kujtoj gja kun e vëllezërve në Kosovë nuk mund ta bëj.

Nuk do pranoj asnjëherë asnjë fond nga shtetas serbë”, tha Elvis Naçi.

Ky eshte nje xhest qe tregon se imami i nderuar i do shume vellezerit tane Kosovar.