Qe ju te ruani peshqiret tuaj dhe ti keni gjithmone te bute dhe te bardhe si bora ka nje truk te thjeshte dhe te lehte.

Kur ju blini peshqire te ri ata duhet ti lani me pas ti perdorni.

Ju duhet ta lani me nje gjysem filxhani uthull te bardhe me ciklin e shpelarjes.Kjo do tu abej peshqirin e bute.

Ju duhet ti lani peshqiret 3 4 here pasi ti keni perdorur thojne ekspertet.

Por kujdes shikoni dhe etiketen e peshqirit perpara se ti lani.

Por kujdes sa here qe i lani mos i palos pershkak se ata jane te lagesht dhe fillojne dhe mbajne era myk.

Shikoni videon.