Dorothy Flowers eshte 108 vjec dhe ajo eshte uruar nga shume miq nga e gjithe bota.

Kur miqt e saj e pyeten se cili ishte sekreti qe jetoi 108 vjec ajo buzeqeshi dhe dha nje pergjigje te thjeshte.

Une konsumoja shume perimet dhe akoma konsumoj vetem perime nga kopshti qe i mbillnim ne shtepi.

E punonim token me kujdes dhe e mbillnim me perime dhe punon me dashuri dhe i konsumonim me dashuri.

Kam qen larguar nga veset dhe ushqimet e demshme.

Por 108 vite jete kane qen nje sfide e madhe per ti jetuar dhe cdo vite ka pasur sfiden e saj.

Dhe mos harroni te shoqeroheni me njerez te mire qe ju dhurojne buzeqeshje dhe dhe fjale te mira.

Behu i dobishem dhe cdo gje do ndryshoj.