Ne keto kohe shqiperia ka me shume se kurre per donacione.Dhe me i mire eshte ai qe jep me shume.
Dhe te ndihmoj sa me shume.

Por nje donacion te madh ka bere dhe Saimir Mane.

Ai do te dhuroje nje shume prej 1.2 milione euro.Dhe ky eshte nje lajm i bukur ku shikon qe ka ende shprese.

Por pervec 1.2 milion euro ai do te dhuroje dhe ushqime.

“Bordi Drejtues i Grupit Balfin nen kujdesin e vecante te Presidentit Samir Mane, dhe kompanite perkatese te Grupit vendosen sot qe te akordojne shumen prej 1.2 milione eurosh per te demtuarit nga termeti ne Shqiperi.