Nje prej artisteve qe vazhdon te jete teper i dashur per shqiptaret eshte Sabri Fejzullahu.

Ai edhe pse i perket gjenerates se shkuar ende mbetet teke te parapelqyerit me kenget e tij.

Sabriu ka mjaft angazhime ne projekte dhe mbremje te ndryshme muzikore por se fundmi ai ka filluar pergatitjet per fundvitin.

E mesa duket ai ka vendosur te shijoje disa dite larg aktiviteteve dhe ka zgjedhur si vend Brezovice.

Njekohesisht neve na prezantoi edhe shtepine e tij.

Ne foto duket nje vile e vogel por teper e ngrohte.