Meda është një ndër fytyrat që tërheqë shumë vëmendje rreth jetës familjare.

Ai me postime të ndryshme, gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që shetiten në vende të ndryshme, ai dhe Lulja nd ajnë momente të shumta për ndjekësit që kanë.

Edhe sot, në këtë ditë vikendi ata bashkë me fëmijët shihen që kanë vizituar një vend të mrekullueshëm.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.