Pak dite me pare Rudina ka bere publike ndarjen nga bahskeshorti.Ajo ka fillur procesin qe ne muajin Qershor.

Por pas ndarjes Rudina ka hapur nje Bar ku dhe e manaxhon ate.Dhe per kete ajo falenderon ish deputetin Mark Froku.

Ne hapjen e barit ajo falenderon ate duke thene:

Si fillim dua të falenderoj Markun që besoi tek unë.”
Këto fjalë duket se i drejtohen ish-deputetit Mark Frroku. Ende nuk dimë sesa i vërtetë është ky lajm e megjithatë, deri sa të reagojë vetë Rudina, ende nuk mund ta marrim për të mirqenë.