Cifti Rudina Dembacaj dhe Aleks Varfaj po fillojne te luajn me njeri tjetrin duke postuar foto me njeri tjeterin dhe statuse mes njeri tjetrit.

Sapo Rudina sot nxorri nje status ku thoshte: “Aleksi çun beqar”.

Por Aleksi i eshte kunderpergjigjur menjehere ku dhe ai rishkruan te njejten gje per Rudinen.

“Te 2 jemi beqar”

Shpresojme te kemi nje kunderpergjigje nga Rudina.

Asaj i shkon se ka nje humor pikant.