Kengetarja Adelina Ismaili ka heq dore nga kohet e vjetra e cila kendone plot pasion.

Ajo u shkëput për një periudhë shumë të gjatë nga muzika dhe ende ne nuk e dime pse ka ndodhur kjo gje.

Në emisionin ‘Ndrrimi i natës’, Adelina thote se nuk mund të kthehej në skenë, pasi sytë e nënës nuk e shoqëronin më ndaj kjo ka qene nje nga arsyet.

‘Ka qenë një thyerje e madhe emocionale kur mami u nda nga jeta. Në atë moment e kam pasur plotësisht të pamundur të jem në skenë e mos t’i kem dy sytë e mamit që më shohin.

Dhe kjo gje me largoi nga muzika.Dhe kjo e ka bere qe te mos kendoj me ne skena.

Plus ka qene dhe femija e saj e pare.