Ne emisionin “Shihemi ne gjyq” kesaj here jane perballur nena dhe vajza e saj Kristina me 3 femije.

E gjithe mosmarreveshja vjen me historine e shtepise te cilen nena ia la djalit te vogel.

Ky i fundit pas nje martese te prishur, nga e cila ka edhe nje femije, rimartohet pa e pyetur nenen dhe nusja e re pas disa javesh merr drejtimin e shtepise duke ia mbyllur deren zonjes Kristina.

Nena tregon para gjykateses se ndoshet ne nje situate aspak te mire.

Ja edhe vidjo e plote: