Sherbimi Motit Ushtarak jep parashikimin e motit per gjithe javen ne vijim.

Nga e hena deri te enjten pritet mot me shi dhe reshje debore ne vendet malore.

Ndersa ne jug do te jete me karakter rebesh dhe shira te vazhdueshem.

Ndersa majat e maleve dhe vendet e thella malore pritet qe te filloje bora.Reshjet e lehta te bores do te sjellin dhe ulje te temperatuarave.

Temperatirat do te pesojne ulje per me me shume shikoni renditjen poshte.