Diten e sotme ne media ka qarkulluar nje lajm i komentit nga nje ndjekes i Saimirit te Love Story-t qe duhet te kishte kujdes nga Meri dhe familja e saj pasi gjyshja ishte fallxhore me nam ne Elbasan.

Pas ketij lajmi ka qene vete Meri ajo qe ka reaguar. Meri ka thene se ky lajm nuk eshte aspak i vertete!

”Kjo eshte nje genjeshter, po fyeni nje person te vd ek ur! Eshte shpifje dhe shume fy ese sepse familja ime eshte shume e respektuar ne Elbasan!”- ka thene Meri. Nepermjet ketyre fjaleve Meri ka reaguar duke mos lejuar qe familja e saj te perbaltet!