Rikthehen perseri lëkundjet sizmike në vend, brenda 15 minutave rregjistrohen dy lekundje te reja nje ne Kukes dhe nje lekundje tjeter ne Diber por pa pasoja lekundje te tilla jane normale dhe nuk kane asnje problem.

Ndaj mos u shqetesoni.Lekundjet ishin me magnitud 4.5 te shkalles rihter dhe epiqendra ka qenë në fshatin Barrë të Kukësit.

Dhe termeti ne Peshkopi ishte me magnitudë 4.63 i shkallës rihter e ka pasur epiqendra ka qenë në fshatin Arrë-Mallë.

Por mo su shqetesoni se lekundje te tilla jane nornale.