Parodistet Vlonjat jane rikthyer me humorin e tyre te mrekullueshem.

Ato kane mbajtur shfaqje ne qytetin e Vlores me titull “Laj Thaj”.Shfaqja eshte mbajtur nga dy paradodistët, Afrimi dhe Agroni.

Ata luajten nje skec ku i dedikohej Muhamet Likos.Kjo shfaqje solli humor dhe plot surpriza per publikun me humorin fin dhe aktual.

video