Lekundjet sizmike tashme po behet te perditshme ne gjithe boten kesht ka ndodhur sot dhe ne Puerto Riko.

6.0 ka qene magnituda dhe ka shkaktuar deme ne ndersa shkolla dhe ne objekte.

Tërmeti ndodhi 12 kilometra në jug të Indios me thellësi prej 9 kilometrash nën det.Por njerezit kane shpetuar nuk asnje te plagosur.Vetem probleme ne godina.

Puerto Riko u godit dhe javën e kaluar. Të martën tërmeti që goditi vendin ishte me magnitudë 6.4 dhe një dridhje tjetër ndodhi të premten me magnitudë 5.2.

Banoret po qendrojne jashte shtepive sepse nuk kane as energji elektrike.