Rezarta Shkurta eshte nje nene e perkushtuar ndaj vajzes se saj.Ajo kujdeset dhe rri me te.Hera merr vemendjen e familjes dhe ne postimin e fundit te Rezartes shikohet se si ajo kujdeset.

Ajo nuk e le kurr vetem vajzen duke e marre dhe ne ambientet e punes duke i kushtuar nje ambient vetem per te.

“Edhe një sekret tjetër! Unë jam nëna më paranojake në botë. Tek Hera Company kam krijuar një ambient të përshtatshëm ku vajzën mund ta marr me vete. Asnjëherë nuk do mundja të isha e qetë që vajza të jetë në shtëpi me një të panjohur! Në rast se unë jam larg, Hera ka dy gjyshe super të përkushtuara që presin me padurim të qëndrojnë me të”, shkruan Rezarta.