Nje nder ndihmuesin me te medhenje te popullit Shqiptar ne keto dite te veshtira ishin dhe vellezerit tane Kosovar.

Thuhet se jane mbi 20mije Shqiptar qe jane akomoduar ne Kosove.

Kampi i madhe i Kforit mban mbi 800 njerez dhe kushte te mira.

Ai eshte mbushur plot me Shqiptare.

Tani numerojme afersisht 20’000 persona te strehuar ne Kosove