Përballë fushatës për zgjedhjet e 25 prillit dhe situates se rende te pandemise, kreu i qeverise Edi Rama tha se po mendohet një zgjidhje tjetër për mbajtjen e takimeve elektorale, me të cilën synon edhe të shmangë sulmet.

Sot në konferencën e përjavshme për ekonominë, Rama ”kërcë noi” pronarët e lokaleve, kur tha se do të mbyllen dhe gjobiten nëse pranojnë deputetët për fushatë.

Ndaj duhet te jeni te kujdesshem dhe ruani distancimin social.