Ne emisioni Porta a Porta ne Rai Uno kryeministri kishte pranuar se Kristi Rechi ishte e fejuara e Gregorit.

Por pe rtu habitur ishte deklarata e ministrit te Ramas Arben Ahmetaj i cili thote qe ka njohje me familjen Reci.

Ata kishin punuar bashk ne vitet 97 98 dhe ata kane qene miq te mire prej shume vitesh.

Ja cfare thote ai.

“Me Eduardin njihemi që në shkollë. Kemi punuar në ‘97-‘98 në Ministrin e Financave dhe Tatimeve dhe kemi pasur miqësi të vazhdueshme ndër vite. Humbje e madhe për familjet e tyre, shumë e madhe për gjithë psikologjinë shoqërore që edhe në aspektin shkencor nuk mund të parashikohet”, tha Ahmetaj.\
marre nga shkodra news