Rama ka vizituar qyteti e Lacit dhe ka biseduar me banoret por nje grua ka qar hallin me Kryeministrin sepse shtepia e saj eshte demtuar.

Ajo ka ardhur nga Zvicra vetem per kete pune.Sepse ne ate banese jetojne prinderit e saj.

Por Rama e pyet a je e martuar apo je beqare?

Ja pjese nga biseda.

Rama: E martume je?

Banorja: Jo

Rama: Hë praaa… E di pse? Se kush të afrohet trembet.

Banorja: Jo jo, nuk trembet fare

Rama: Qenke dinamit

Banorja: Jam dinamit se jam zot shtëpie, more vesh

Rama: Moj më mbyte, më more para.